thuis / Vakantie & Reizen / Documenten en visa / Hoe een aanvraag voor een visum naar Kazachstan

Hoe een aanvraag voor een visum naar Kazachstan

/
95 Bekeken

Hoe een aanvraag voor een visum naar Kazachstan</a>

Soms is er een situatie dat voor sommigeomdat de mens nodig heeft om het grondgebied van de Republiek Kazachstan in te voeren. zakenreis, vakantie, een bezoek aan familieleden etc. - het kan heel elke gelegenheid

Voordat u naar een dergelijke reis, moet u een visum op het grondgebied van deze republiek te betreden.

instructie

    1

Onmiddellijk nuzhnozametit dat de opening van een visum voor binnenkomstin Kazachstan hoeven niet alles. Zo is in de visum-vrije lijst zijn burgers van GOS-landen, Mongolië en Turkije. Alle andere burgers, dat wil zeggen vreemdelingen, zal moeten vizu.Na datum wetgeving van de Republiek Kazachstan is bepaald krijgen voor verschillende categorieën van visa, namelijk 13 (van de beleggers heeft, diplomatieke, transit, ambtenaar, het bedrijfsleven, particuliere, reizen, etc.).

    2

Schrijf een brief aan te spreken in de vreemdeRepubliek Kazachstan, het aanbrengen van de nodige documenten (geldig paspoort, visum aanvraagformulier, één foto op een paspoort of een officiële uitnodiging brief van uw werkgever wijst op een zakenreis en het waarborgen van de financiële ondersteuning).

    3

Schrijf een brief aan dezelfde behandeling bij de AfdelingConsulaire Dienst van de MFA van de Republiek Kazachstan en de Migratie Dienst van het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Republiek Kazachstan, het bevestigen van alle vereiste documenten (geldig paspoort, visum aanvraagformulier, één foto op een paspoort of een officiële uitnodiging brief van uw werkgever wijst op een zakenreis en het waarborgen van de financiële ondersteuning).

    4

Geef bij het invullen van visumaanvraag volgendegegevens: naam, geslacht, geboortedatum en -plaats, registratienummer van het paspoort, wanneer en door wie het document is afgegeven en de geldigheid ervan, nationaliteit, burgerschap, woonplaats en woonplaats, plaats van het werk en de positie, waarbij u van plan bent om te verblijven in Kazachstan , het adres van de plaats van het verblijf, het doel van binnenkomst, de route en de manier van reizen. Dit profiel is gevuld per definitie door de wetgeving voorbeeld van een formulier dat bij de behandeling gebieden worden verkregen.

    5

Het maken van een visum voor reizen in Kazachstan, gelieveaandacht voor de geldigheid van het paspoort. Het moet geldig zijn nog minstens 3 maanden na uw geplande terugkeer, vermeld in de documenten die bij het aanvragen van een visum.

Hoe een aanvraag voor een visum naar Kazachstan Het is voor het laatst gewijzigd: 21 juni 2017 door giumaudq
Het belangrijkste binnenhouder voettekst