thuis / Vakantie & Reizen / Documenten en visa / Hoe een aanvraag voor een visum naar het Verenigd Koninkrijk

Hoe een aanvraag voor een visum naar het Verenigd Koninkrijk

/
67 Bekeken

Hoe een aanvraag voor een visum naar het Verenigd Koninkrijk</a>

Als u een burger van de Russische Federatie en besloten het Verenigd Koninkrijk te bezoeken, moet u een geldig visum nodig.

Schik het zelf kunt u op de Britse visa centrum in Moskou, St. Petersburg, Yekaterinburg, Novosibirsk en Rostov-on-Don.

Om dit te doen, moet u een pakket van documenten te verzamelen en persoonlijk een aanvraag voor een visum, het verstrekken van hun biometrische gegevens.

je nodig hebt

  • - paspoort geldig is voor ten minste 6 maanden na het einde van de reis, die twee schone stranitsy- heeft
  • - gebruikte paspoort (indien beschikbaar) -
  • - Visa anketa-
  • - 1 kleurenfoto 3,5h4,5sm-
  • - bevestiging van de beschikbaarheid van financiële sredstv-
  • - een verklaring van de werk-
  • - bevestiging van de accommodatie (hotel reserveren of voucher) -
  • - de gecoate medische verzekering is niet minder dan 30.000 Euro
  • - de betaling van de leges.

instructie

    1

Het eerste ding om te gaan door de inschrijvingsprocedure op de website van de Migratie Dienst van het Verenigd Koninkrijk: http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx/. Selecteer vervolgens de aard van de profielen, afhankelijk van dedoel van de reis. Lees de instructies en start de vragenlijst in te vullen. Het moet worden ingevuld on-line in het Engels. Print het formulier en te ondertekenen. In uw e-mail komt er een uniek registratienummer, zodat kunt u de tijd van het bezoek aan de Britse Visa Application Center te kiezen. Nadat u de datum en tijd te selecteren, ontvangt u een bevestiging van de datum en het tijdstip van uw bezoek te ontvangen. Print het uit en hechten aan het aanvraagformulier.

    2

Bevestigen beschikbaarheid van de middelen die ukan, door toepassing van de documenten recent bankafschrift, de ontvangst van de lonen of documenten van de belastingdienst. Als u een document in te dienen over de roerende of onroerende goederen, zal het sterk verhogen de kans op het krijgen van een visum.

    3

Brief van de werkgever moet op briefpapier van uw bedrijf getekend en verzegeld en met vermelding van de positie en salaris. Het is gewenst dat het salaris niet minder dan 30.000 roebel.

    4

Individuele ondernemers moeten kopieën van de kentekenbewijzen van het bedrijf en registratie in te dienen bij de belastingdienst.

    5

Gepensioneerden moeten een fotokopie van het pensioen certificaat hechten, sponsoren brief en certificaat locaties ten opzichte van het werk (of een uittreksel uit zijn bankrekening), die de financiering van de reis.

    6

Werkloze burgers hebben behoefte aan een bankafschrift of een sponsor brief en een certificaat van de werkgelegenheid (bankafschrift) van de persoon die de financiering van de reis.

    7

Studenten en leerlingen hebben behoefte aan een student ID-kaart, attest van de instelling (school) sponsoring brief en een certificaat van de werkgever sponsor (of een uittreksel uit zijn bankrekening).

    8

Als u reist op uitnodiging, moet ueen brief in te dienen van de sponsor, waar de graad van verwantschap of de relatie zal worden opgenomen, het doel, de duur van het bezoek en het adres waar u verblijft. Je moet ook een kopie van het paspoort van de burger van Groot-Brittannië, of een kopie van de verblijfsvergunning te maken.

    9

Houd in gedachten dat alle documenten moetenvertaald in het Engels. Vertaling hechten aan elk document op een apart vel. Op elk vel overdracht datum wordt gewezen op de voor- en achternaam van de tolk, zijn handtekening, contactinformatie en bevestigen dat de vertaling met het origineel. Vertaal documenten, kunt u uw eigen te maken. U kunt ook contact opnemen met een professionele vertaler. Als u de diensten van een vertaalbureau gebruikt, moet u de gegevens van het bedrijf, de naam en voornaam van de vertaler op te geven. Vertalingen zijn niet gecertificeerd door een notaris.

    10

Kinderen aan het basispakket van de vereiste documentenfotokopie van de geboorteakte en notariële toestemming van de ouder (s), als het kind reist met één ouder of met een vertrouwde persoon. In dit geval moet u de naam en het paspoort nummer op te geven. Als de andere ouder ontbreekt, u een certificaat van de bevoegde autoriteiten nodig hebben.

    11

De consulaire vergoeding bedraagt ​​3570 roebels. Het wordt direct betaald in het visumcentrum voor de procedure voor de levering van biometrische gegevens.

Hoe een aanvraag voor een visum naar het Verenigd Koninkrijk Het is voor het laatst gewijzigd: 21 juni 2017 door fyykyexz
Het belangrijkste binnenhouder voettekst