thuis / Vakantie & Reizen / Documenten en visa / Hoe kunt u uw visum te verlengen in Rusland

Hoe kunt u uw visum te verlengen in Rusland

/
165 Bekeken

Hoe kunt u uw visum te verlengen in Rusland</a>

De looptijd van de burger van een ander land in de Russische Federatie is afhankelijk van de periode waarin het is geldig visum.

Maar soms zijn er omstandigheden die de tijdige vertrek van buitenlanders uit Rusland te voorkomen.

Hoe kan het visum te verlengen?

instructie

    1

Raadpleeg de Dienst Migratie vóór het verstrijken van het visum, zoals de behandeling van uw aanvraag kan tot 20 dagen. Houd er rekening mee dat u een toeristenvisum niet kan verlengen.

    2

Stelt u zich de lichamen van de migratie servicenoodzakelijke documenten waaruit u in aanmerking komt voor een visum verlenging. Het moet een aanvraag van een organisatie (of een werkvergunning) of de toepassing van personen die u naar Rusland uitgenodigd, of het feit van de retourticket met een vaste datum. U kunt het visum te verlengen voor een periode van ten hoogste 10 dagen, indien de totale duur van uw verblijf in Rusland niet langer dan 90 dagen tijdens elk semester.

    3

In omstandigheden waar er Geesteswetenschappenkarakter (spoedbehandeling, ziekte of overlijden van een familielid, die in Rusland woont), om het visum te verlengen voor de gehele periode die nodig is voor het oplossen van de omstandigheden. Aanwezig op de Migratie Dienst documenten bevestiging van dergelijke omstandigheden.

    4

Stel je voor documenten en in geval van overmacht (zoals natuurrampen en andere hulpdiensten) om ervoor te zorgen dat uw visum is verlengd voor een periode die nodig is voor het vertrek van de Russische Federatie.

    5

Als u woont in Rusland in een jaarlijks meerdere studie of werk visum, kunt u gedurende de hele geldigheidsduur van dergelijke visa in het land blijven.

    6

Als je een visum hebt overschreden, dan kun je Rusland verlaat pas na de uitgifte van de migratie dienst, u uitreisvisum. Om dit te doen, de documenten in te dienen, te weten:
- paspoort vizoy-
- 2 foto's-
- u een retourticket met de datum gekocht vyezda-
- ontvangst van de betaling van het inschrijfgeld en een boete.

    7

Indien het visum verlopen is niet jouw schuld,contact opnemen met het consulaat van uw land, om hun Let op, het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken gaf een bewijs van terugkeer naar jou. Uitreisvisum in dergelijke gevallen is niet vereist, maar laat Rusland vindt u binnen 10 dagen nodig zijn.

Hoe kunt u uw visum te verlengen in Rusland Het is voor het laatst gewijzigd: 21 juni 2017 door baiqiyfx
Het belangrijkste binnenhouder voettekst