thuis / jurisprudentie / burgerlijk recht / Hoe kan ik een verblijfsvergunning in Wit-Rusland te verkrijgen

Hoe maak je een verblijfsvergunning in Wit-Rusland te verkrijgen

/
97 Bekeken

Hoe maak je een verblijfsvergunning in Wit-Rusland te verkrijgen</a>

Verblijfsvergunningen verleend aan vreemdelingen in Wit-Rusland, kwam in Wit-Rusland voor meer dan 90 dagen per jaar.

Het kan zes categorieën van personen: studenten in Wit-Rusland, familieleden van de burgers van Wit-Rusland, aan degenen die economische of arbeid activiteit in Wit-Rusland, met onroerend goed presteert, die willen investeren in de Wit-Russische economie.

je nodig hebt

  • Om een ​​verblijfsvergunning nodig om de volgende documenten te verkrijgen:
  • 1. De aanvraag voor een verblijfsvergunning zhitelstvo-
  • 2. avtobiografiya-
  • 3. zagranpasport-
  • 4. De akte van veroordelingen of afwezigheid takovoy-
  • 5. Medische Hulp-
  • 6. 6 kleuren foto's in het formaat 40 tot 50 mm-
  • 7. Een document waarin de rechtmatigheid van een verblijf in Belorussii-
  • 8. Een document waaruit blijkt dat de kans om te verblijven in de plaats van de voorgenomen woonplaats in Belorussii-
  • 9. Nationale pasport-
  • 10. Het vertrek van het blad uit de voormalige plek zhitelstva-
  • 11. Het document op de staatstelevisie plicht betaling.

instructie

    1

uitzicht toestaan ​​in Wit-Rusland die nodig zijn voor legaal verblijf een buitenlander ophet grondgebied van deze republiek. Dit document en de status geeft de eigenaar alle rechten die Wit-Russen zijn. Om een ​​verblijfsvergunning nodig om een ​​paspoort te verkrijgen.

    2

uitzicht toestaan ​​in Wit-Rusland kan de volgende categorieën personen:
1. Studenten aan de Universiteit van de Republiek (in de periode van de studie) -
2. De burgers van familieleden Wit-RuslandHun echtgenoten of zheny-
3. om zaken te doen, de uitvoering van de arbeid activiteit-
4. het hebben van een onroerend goed in het land aan de rechterkant van privé-eigendom en het leven in haar-
5. die willen investeren in de economie Wit-Rusland (In een bedrag van niet minder dan 150.000 euro).

    3

Het ministerie van Burgerschap en Migratie van het gebied,die geacht wordt te blijven, moet u alle documenten te overleggen (zoals hierboven gedefinieerd) en vul de formulieren en vragenlijsten. In deel, moeten ze in de Wit-Russische taal, zodat je nodig hebt om hulp te krijgen. uitzicht vergunning zal klaar zijn in ongeveer 30 dagen na de indiening van alle documenten zijn. Het wordt gegeven voor twee jaar, na deze periode kan worden verlengd voor nog eens vijf jaar.

Hoe maak je een verblijfsvergunning in Wit-Rusland te verkrijgen Het is voor het laatst gewijzigd: 21 mei 2017 door ribsuemf
Het belangrijkste binnenhouder voettekst