thuis / Vakantie & Reizen / Documenten en visa / Hoe maak je een bezoeker visum te openen

Hoe maak je een bezoeker visum te openen

/
70 Bekeken

Hoe maak je een bezoeker visum te openen</a>

Visa - is een officiële vergunning voor het in te voerenof een ander land. Het visum kan een bedrijf, diplomatiek, transit, en als je naar het land op uitnodiging van vrienden of familieleden of reisbureau, dan zul je een bezoeker visum nodig.

Hoe open ik het?

instructie

    1

In de eerste plaats, de gastheer, dat wil zeggen,je vrienden of familieleden die in het buitenland moeten voorbereiden en sturen u een uitnodiging voor het land. Ook, zoals een uitnodiging kan een kaartje van een reisorganisatie zijn. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat u verblijf op het grondgebied van een andere staat, zal voldoen aan alle voorschriften en wetten. Dat is de reden waarom het krijgen van dit soort visum is slechts in 5% van de gevallen geweigerd. Een bezoeker visum geeft u geen recht om te werken in het land en is afgegeven, meestal voor niet meer dan een jaar.

    2

Pak de volgende documenten: een geldig paspoort, de gewenste sample foto uitnodiging. Dit is de meest voorkomende documenten die nodig zijn in de Schengen-landen. Als je bijvoorbeeld op reis gaat naar de VS of Canada, dan moet je de documenten waaruit je contacten in Rusland verzamelen: certificaat van eigendom van onroerend goed, de huwelijksakte en de geboorte van kinderen, certificaten van de werkgelegenheid.

    3

Vul het formulier in de taal van het gastland ofin het Engels. Het specificeert de paspoort gegevens van de aanvrager, het doel van aankomst in het land, de periode dat ze in haar adres. Het kan een hotel of huis van een vriend die u heeft uitgenodigd zijn. Geef ook andere geldige visa en hun periode. Als je een bezoeker visum voor Duitsland krijgt u automatisch het recht hebben om een ​​ander Schengen-land te bezoeken zonder uitgifte van aanvullende documenten. Door de vragenlijst moet je een foto van 3x4 op een witte achtergrond bevatten.

    4

Betaal het inschrijfgeld. De hoeveelheid en de bank die u zal worden genoemd bij het consulaat.

    5

Indien vereist door het gastland, gaaninterview. Bijvoorbeeld, bij de poort naar Amerika, geen documenten zal niet helpen u verkrijgen van een visum, als je niet naar de consulaire ambtenaar die niet van plan om permanent verblijf in het land te overtuigen. Bijzondere problemen kunnen ontstaan ​​bij jonge ongehuwde meisjes die grote kans om haar toekomstige echtgenoot in het buitenland te ontmoeten.

Hoe maak je een bezoeker visum te openen Het is voor het laatst gewijzigd: 21 juni 2017 door vuoraywg
Het belangrijkste binnenhouder voettekst